<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de març 14, 2005

La "resistencia iraquí" no es bien recibida en Alemania, aunque sí en Espanya 

Lo informa l'Avui:
Iraquians radicals promouen a Berlín la "resistència armada" contra els EUA
El Senat alemany intenta sense èxit aturar la trobada

Cristian Segura
CORRESPONSAL BERLÍN

(...)
El discurs antiamericà va ser la tònica general durant les vuit hores de conferències, que van ser seguides per uns 300 simpatitzants. Cridaven sobretot l'atenció els missatges que defensaven la violència contra l'exèrcit dels EUA. "Els demano que donin suport a la resistència contra l'ocupació. Tot tipus de resistència, en especial l'armada", va dir Awni al-Kalemji, representant de l'Aliança Patriòtica per a l'Iraq (IPA), un grup polític d'orientació comunista amb seu a Suècia.
A l'inici del congrés, una vintena de representants de la comunitat kurda van irrompre per acusar els assistents de ser partidaris del règim de Saddam Hussein i per corejar que "l'Iraq ja és lliure".
(...)
El mateix Senat de Berlín va informar l'Oficina de Protecció de la Constitució, els serveis secrets alemanys, que a la trobada hi participarien antics membres del partit de Hussein, el Baas.
No es que no sepamos de qué van los "resistentes". Son propagandistas del terrorismo. Al menos en Alemania no cuelan sus mentiras, como lamentablemente sí cuelan entre nosotros....
Este encuentro contó con el apoyo de grupos radicales como "Globalización y resistencia", y grupos de nombres "pacifistas" vinculados al partido comunista alemán, y la revista radical "Junge Welt".

Predicando la violencia. Esta conferencia se celebró en un barrio turco,donde también viven muchos kurdos que sufrieron la dictadura que quieren restaurar. Los kurdos no dudaron en denunciar las patrañas de los baazistas.
Awni al-Kalemji predica la "resistencia armada", es decir, más coches-bomba en ambulancias contra civiles, contra templos religiosos, decapitaciones, secuestros de periodistas, etc, etc.

|