<$BlogRSDUrl$>

divendres, d’octubre 01, 2004

Horror! La Vanguàrdia i la Raó seran els nous propietaris de L'Avui 

Els grups Planeta i Godó seran els nous propietaris de L'Avui. Josep C. Vergés del Diari de Girona n'escriu:
L'any passat l'Avui va cobrar dels nostres impostos 4 milions, publicitat institucional al marge. Aquest any ja en porta dos. Pecata minuta comparat amb la subvenció a la Vanguardia Española de 13 milions, 16.000 subscripcions falses incloses.
És clar, pecata minuta. I no obstant, aquest periodista ens explica:
El català no necessita subvencionar incompetents, sinó mitjans competitius. El millor que poden fer els polítics es deixar enfonsar el Puigneró de la premsa i obrir espai a Barcelona per diaris amb criteris professionals, independents i crítics amb el poder, que és el que volen els lectors en una democràcia.
És clar. L'Avui l'ha fet molt malament. Què incompetent! Què poc competitiu! Les seves subvencions són notícia, mentres que les subvencions i els chanchullos dels altres mitjans de comunicació, els que gaudeixen de la simpatia dels polítics al govern, queden amagades al públic.

Nota: M'imagino que els articles de l'Alcoverro i del Val seran més competitius i eficients que els de l'Alfons Quintà i de la Isabel-Clara Simó. Potser que en comptes de criticar al Fòrum com ara, L'Avui ens digui que aquest va ésser l'esdeveniment del segle...

|